Show me
Expositie fotofestival Noorderlicht/Galerie Steven Sterk in Gorredijk

02/09/2012 — Tijdens fotofestival Noorderlicht is mijn werk 'liquids' te zien in galerie Steven Sterk in Gorredijk. Vrijdagmiddag 7 september om 16:30 zijn jullie van harte uitgenodigd bij de opening waar tevens Dolph Kessler zijn boek: 'De Noordzee rond' presenteert. Het werk is te zien van 2 september t/m 7 oktober 2012.

Noorderlicht


Website wij zijn kees online

19/06/2012 — Eindelijk daar is ie dan! De wij zijn kees website van Jitske Hagens en Dorien Dolsma staat online!! Een overzicht van opdrachten en projecten die wij zijn kees de afgelopen tijd heeft uitgevoerd.

wij zijn kees


Publicatie in Groter Groeien

20/02/2012 — Een publicatie in de Groter Groeien van deze maand. Productie/fotografie/styling door wij zijn kees. Wij zijn kees (Jitske Hagens & Dorien Dolsma) fotograferen maandelijks voor rubrieken; traktatie en knutsel in de Groter Groeien.

Groter Groeien


Publicatie in Elle

17/02/2012 — Walnut Mixstore gevestigd in Groningen door Dorien Dolsma en Ward Klijzing staat deze maand in de Elle!!

Walnut Mixstore


Publicatie in VTwonen

30/11/2011 — In de VTwonen/kerstspecial van december staat een foodreportage die ik samen met stylist Fietje de Bruijn heb gefotografeerd.


Expositie Noorderlicht Festival 2011

11/09/2011 — Satelliet-tentoonstelling Noorderlicht Fotomanifestatie 2011 'Protest & Prominence. Hiervoor heeft SMAHK drie fotografen uitgenodigd om een presentatie te maken: Jitske Hagens, Khiang H. Hei en Apostolis Zolotakis. ' Een internationaal gezelschap dat observeert en opmerkelijke herinterpretaties aandraagt' Noorderlicht SMAHK

Noorderlicht
SMAHK


Reportage VTwonen juli nummer

27/06/2011 — In het 07 nummer van deze maand een reportage met een verslag van de designbeurs uit Milaan van afgelopen april.


Nederlandse kunst ontploft

25/06/2011 — De organisatie van Artbomb riep via hun website op om 24 juni om 12 uur lokale tijd gekleurde rookbommen af te steken: "Een vreedzaam en visueel protest tegen de buitensporige bezuinigingen in het kunstbudget".Zoals was te verwachten, na de grote hoeveelheid cultuuracties die we de laatste maanden al gezien hebben, kleurden de straten van grote en kleinere kunst- en culturele instellingen in Nederland alle kleuren van de regenboog.


Groter Groeien

20/06/2011 — Sinds januari fotografeer ik samen met Dorien Dolsma een aantal rubrieken in het magazine Groter Groeien; een magazine over kinderen, opgroeien en hun ouders. Opdrachtgever: Tatjana Quax van Studio Aandacht.

Studio Aandacht
Groter Groeien


Shoe from Peru project

08/12/2010 — Samen met nog vijftig andere internationale fotografen heb ik meegedaan aan het project 'Shoe forum Peru'. De schoen gevonden in Peru reist momenteel de hele wereld over en kan ieder op zijn eigen manier een invulling geven de schoen uit Peru te fotograferen. Alle foto's worden uiteindelijk verzameld en zal er een publicatie uitkomen.

shoe from Peru


Publicatie in Grand Theatre Groningen krant

02/11/2010 — Deze zomer werd de huisstijl van het Grand Theatre Groningen in een nieuw jasje gestoken door ontwerpbureau G2k. Om de twee maanden wordt er nu een theater krant uitgebracht, waar ik een beeld voor mocht maken. Opdracht was het fotograferen van het Japanse Tango orkest 'Salle Gaveau', vlak voor de voorstelling begon.

Grand Theatre Groningen
G2k


Film installatie 'in balans' in premiere

29/09/2010 — Aankomende zondag 3 oktober gaat om 19.30 de videowall in premiere! Vanuit het thema verlangen hebben dertien kunstenaars, verdeeld in 5 groepjes elk op eigen wijze een filminstallatie gemaakt die in een totale lengte van 5 maanden te zien zal zijn op de ramen van de stadsschouwburg in Utrecht. Elke maand een nieuwe videowall. Ik heb deze periode samen gewerkt met Eline van Diggelen en Priscilla van den Berg. Vanaf januari 2011 zal de onze installatie een maand lang elke avond na zonsondergang te zien zijn.

stadsschouwburg Utrecht
kunstenaars&co

Still uit filminstallatie
Still uit filminstallatie
YEAHH!!! New website

18/06/2010 — Door schittering van tijdelijke afwezigheid terug op het internet met een vernieuwde website! De props gaan uit naar Fabian Hijlkema voor het in elkaar zetten van deze website.

Fabian Hijlkema


Expositie galerie Anderwereld

18/06/2010 — Galerie Anderwereld presenteert: 'Zomersalon 2010 Jong uit Groningen!' Van vrijdag 2 juli t/m zaterdag 5 september kan je enkele werken van mij bewonderen in de galerie. Opening vindt plaats op vrijdag 2 juli van 17.00 tot 19.00 uur

galerie Anderwereld


Publicatie in Elle wonen

14/04/2010 — In de editie van april staat een reportage met beelden die ik heb gemaakt van de artist in residency verblijven van het cultuur woon- en werkcomplex het Paleis in Groningen.

het Paleis
Elle wonen